Προκλητικό tweet του Θάνου Τζήμερου: «Αξιολύπητος Γρηγορόπουλος, τροβαδούρος αισχρών στίχων ο Παύλος» (pic)

thanos tzhmeros aksiolyphtos grigoropoulos trovadouros aisxrwn stixwn o pavlos

Ο Θάνος Τζήμερος χωρίς ίχνος ντροπής, ανήμερα της μαύρης 6ης Δεκεμβρίου χαρακτηρίζει αξιολύπητο τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Όταν τα φώτα της δημοσιότητας δεν τους «κοιτάνε», είναι μερικοί άνθρωποι που θα κάνουν τα πάντα, προκειμένου να κεντρίσουν και πάλι την προσοχή τους.

Ο Τζήμερος μας έχει συνηθίσει με τις προσβλητικές του αναφορές, με διάφορα ποσταρίσματά του στα social media, τα οποία είτε είναι ξενοδοβικά ή ομοφοβικά, είτε αναφέρονται σε όσους έχουν διαφορετικά πιστεύω από αυτόν. Αυτή τη φορά πάντως ξεπέρασε και τον εαυτό του.

Το τελευταίο του… χτύπημα είναι σήμερα, καθώς ανήμερα της 6ης Δεκεμβρίου για τον δολοφονημένο Γρηγορόπουλο γράφει ότι ήταν ένα παιδί “διαλυμένης οικογένειας που έψαχνε να βρεί νόημα στην ζωή του με επαναστατική γυμναστική”… για δε τον Παύλο Φύσσα ότι ήταν ένας “τροβαδούρος αισχρών στίχων και κήρυκας του μίσους”.

Και όλα αυτά για να επιτεθεί στην αριστερά, χαρακτηρίζει ανθρώπους, όχι με κριτήριο τη ζωή τους και τα επιτεύγματά τους αλλά από το πώς πέθαναν…

Τι έγραψε ο Θάνος Τζήμερος:

1 Comment

  • Ο/Η Nick λέει:

    Θάνο Τζήμερε, οι νεκροί δε μπορούν να απαντήσουν οπότε δε θα έπρεπε να κάνεις δηλώσεις. Ο παύλος είναι ήρωας γιατί δολοφονήθηκε από τη χρυσή αυγή, η οποία απέκτεισε έδρανα στη βουλή και εξουσία επειδή στη χώρα υπάρχουν πολιτικά παράσιτα και πουλημένοι πολιτικοί σαν εσένα. Παλιοσίχαμα