Δανία: Supermarket βρήκε τρόπο να μην παίρνουν οι παρτάκηδες όλα τα αντισηπτικά (pics)

h lysh me ta antisiptika

Οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ Rotunden από τη Δανία είδαν πως πολλοί πελάτες έπαιρναν τα αντισηπτικά από τα ράφια σαν να ήταν καραμέλες και χωρίς σοβαρό λόγο, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην εξυπηρέτηση του συνόλου.

Ωστόσο γρήγορα βρήκαν λύση να γλεντήσουν τους εαυτούληδες καταναλωτές. Άλλαξαν τις τιμές επομένως και ενώ το πρώτο μπουκαλάκι κόστιζε γύρω στα 4 ευρώ, αν πήγαινε να πάρεις και δεύτερο, η τιμή του εκτινασσόταν στα 134 ευρώ.

Στην σελίδα στο Facebook τού σούπερ μάρκετ, οι υπεύθυνοι απευθύνθηκαν στους πελάτες:

«Αγαπητοί πελάτες, έχουμε μεγάλη ευθύνη για τη συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης και αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε μόνον με τη βοήθεια και κατανόηση του καθενός από εσάς.

Μπορώ να βοηθήσω με τον κάτωθι τρόπο:

Να απολυμαίνω ή να πλένω τα χέρια μου στην είσοδο και να χρησιμοποιώ γάντια. Αν είστε οικογένεια, παρακαλούμε να επιτρέψετε την είσοδο μόνο σε ένα άτομο για τις αγορές, αν αυτό είναι δυνατό. Θα υπάρξουν περιπτώσεις στις οποίες ενδέχεται να περιορίζουμε τον αριθμό των ατόμων που θα δεχόμαστε ταυτοχρόνως στο κατάστημα. Στο Facebook θα σας ενημερώνουμε για όποια αλλαγή λειτουργίας. Να προσέχετε και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

h lysh me ta antisiptika