Η αντιπρόταση εστιατορίου στην Κω σε τζαμπατζήδες influencers που δεν βρήκε ανταπόκριση (pics)

Mία νέα κάστα ανθρώπων που εξέθρεψαν τα τελευταία χρόνια τα σόσιαλ μίντια είναι ένα ποσοστό από τζαμπατζήδες influencers, που προτείνοντας σου να έρθουν και να φάνε (είτε να μείνουν, είτε οτιδήποτε άλλο) σε προμοτάρουν αλλά με το αζημίωτο.. 

Ένα εστιατόριο στη Κω δεχόταν μόνιμα πολλά DM από ημι-σταρς του ίνσταγκραμ με αποτέλεσμα να σκεφτεί μια αντιπρόταση που ήταν αρκετή να πετσοκόψει όσους θέλουν να ζήσουν τη μεγάλη ζωή… αλλά δωρεάν βέβαια..

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, ανώνυμος χρήστης της πλατφόρμας Reddit έγινε viral, όταν αποκάλυψε την πάγια τακτική του συγκεκριμένου εστιατορίου, το οποίο, όπως λέει, ανήκει στην οικογένειά του. Σε τέτοιες περιπτώσεις, λοιπόν και όταν έρχεται η… πρόταση των influncers, η αντιπρόταση είναι να πληρώσουν κανονικά τον λογαριασμό τους και το εστιατόριο, με τη σειρά του, θα παρέχει δωρεάν ένα γεύμα αντίστοιχης αξίας σε κάποιον άστεγο ή άλλον άνθρωπο σε ανάγκη.

Το φοβερό είναι ότι ουδείς έχει ανταποκριθεί στην αντιπρόταση. Οι περισσότεροι influencers δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να απαντήσουν.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του χρήστη ο οποίος φέρεται να έχει σχέση με το εστιατόριο ένα χαρακτηριστικό μήνυμα από influencer είναι κάπως έτσι: «Άκουσα πρόσφατα σχετικά με το εστιατόριό σας από έναν φίλο, ο οποίος ανέφερε ότι σερβίρετε εκλεκτά ελληνικά προϊόντα και επιλογές για χορτοφάγους. Θα ήθελα πολύ να έρθω με έναν φίλο, με αντάλλαγμα ένα tag στα social media. Έχω επισκεφθεί την Ελλάδα αρκετές φορές και πάντα πασχίζω να βρω μέρη που σερβίρουν χορτοφαγικά και vegan φαγητά. Θα ήθελα πολύ να μιλήσω για εσάς στο κοινό μου».

Η απάντηση του εστιατορίου τα τελευταία χρόνια, η οποία και πάντα μένει αναπάντητη, είναι η εξής: «Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ, ωστόσο το εστιατόριό μας ακολουθεί συγκεκριμένη πολιτική. Χρεώνουμε κάθε influencer που θέλει να φάει εδώ κανονικά, αλλά προσφέρουμε φαγητό ίσης αξίας σε ανθρώπους που το χρειάζονται. Έτσι, και εμείς κερδίζουμε από τα posts, αλλά και εσείς βελτιώνετε τη δημόσια εικόνα σας, δείχνοντας πως προσφέρετε. Πάντα κάνουμε αναρτήσεις σχετικά με τους influencers που συμμετέχουν στην προσπάθειά μας και συνήθως λαμβάνουμε εκατοντάδες θετικές απαντήσεις».

Mε πληροφορίες από