Ωρυόταν η Τατιάνα στην εκπομπή της: «Οι γονείς μας πεθαίνουν και εσείς πάτε για ποτάκι;»

«Ακούστε τη φωνή των ανθρώπων που υποφέρουν. Θα ακούσετε σε λίγο και τη φωνή του κ. Βασιλακόπουλου που θα έρθει κοντά μας. Θα ακούσετε τη φωνή των γιατρών. Θα σας πούμε, τι γίνεται στα νοσοκομεία. Όμως, κάποιοι είναι πέρα βρέχει. Μιλάμε για χιλιάδες νέους ανθρώπους. 11.30 τη νύχτα πάνω από χίλια άτομα στην Κυψέλη; 09.30 το βράδυ πάνω από χίλια άτομα στο Φάληρο; Πάνω από χίλια άτομα στο Αριστοτέλειο; Υπαίθρια κορωνοπάρτι;».

Αυτά είχε να πει η Τάτι και μόνο υπεύθυνους για όλη τη πανδημία δεν έβγαλε τους νέους ανθρώπους, οι οποίοι όχι μόνο έχουν κλειστεί ένα χρόνο τώρα μέσα, όχι μόνο βλέπουν την ανεργία να εκτινάσσεται αλλά έχουν και τη Στεφανίδου να τους κουνάει το δάχτυλο.

Στη συνέχεια ανέφερε «Οι παππούδες και οι γονείς μας πεθαίνουν. Άλλοι δεν έχουν να φάνε και πάμε, με το ποτάκι; Εντάξει! Είπαμε, καταλαβαίνουμε το σκάσιμο. Καταλαβαίνουμε ότι θέλετε να βγείτε έξω. Το καταλαβαίνουμε να πάτε μία βόλτα στην παραλία. Να πάτε τη βόλτα σας στην πλατεία. Όμως, είναι εικόνα, αυτή; Και πάμε μετά και χτυπάμε, με τις πέτρες τους αστυνομικούς, επειδή πήγαν να κάνουν έναν έλεγχο;».

Κάποιος κακοπροαίρετος θα έλεγε πως βρήκε κάπου να ρίξει ευθύνες..