Παναγιώτης Ραφαήλ: Ο μικρός ξεκίνησε να στέκεται στα πόδια του! (vid)

panagiwtis rafahl o mikros ksekinise na steketai sta podia tou

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του συνεχίζει να δίνει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ στη Βοστόνη. Όπως έγινε γνωστό, ο μικρός ήρωας που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα, στέκεται στα πόδια του.

Τα πρώτα ενθαρρυντικά σημάδια μετά από τη θεραπεία που ακολούθησε ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά και μας γεμίζουν αισιοδοξία. Σε βίντεο που ανέβασαν οι γονείς του το παιδί στέκεται όρθιο στα πόδια αφήνοντας πολλές ελπίδες για ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο, αν και ξέρουν πως έχει δρόμο ακόμα, ωστόσο παίρνουν δύναμη τόσο από τον κόσμο όσο και από τον γιο τους!

Χαρακτηριστικά, η ανάρτηση αναφέρει:

«Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητα μας ειναι γεματη απο εξετάσεις και Φυσικόθεραπειες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμενοι κ θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χαρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δινει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα», ήταν το μήνυμα που συνόδευε το σχετικό βίντεο.

Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητα μας ειναι γεματη απο εξετάσεις και Φυσικόθεραπειες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμενοι κ θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χαρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δινει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα ❤️❤️❤️

Posted by Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ on Monday, January 13, 2020