Οι 7 πιο καμμένες στιγμές του Tiger King

Tίγρεις, δολοφονίες, πληρωμένοι δολοφόνοι, ημίτρελοι κάτοχοι ζωολογικών πάρκων, τριπλοί γάμοι και πολλά ναρκωτικά είναι μερικά από τα κομμάτια που ενώνουν το άλμπουμ του ντοκιμαντέρ Tiger King, το οποίο αν και βγήκε μόλις ένα μήνα πριν κατόρθωσε να κάνει τον Joe Exotic ένα από τα πιο viral πρόσωπα του 2020.

Tο ‘Tiger King’ προβλήθηκε από 34,3 εκατομμύρια μοναδικούς συνδρομητές στην Αμερική τις πρώτες 10 ημέρες την πρεμιέρα του στις 20 Μαρτίου και για όποιον δεν το έχει δει πρόκειται για έναν αυτοαποκαλούμενο ‘γκέι πολυγαμικό φανατικό οπλοκάτοχο που ανοίγει έναν ζωολογικό κήπο με άγρια αιλουροειδή.

Δε θα κάνουμε σπόιλ, οπότε θα περάσουμε απευθείας στο ζουμί που είναι και οι 10 πιο καμμένες στιγμές που είδαμε μέσα στο ντοκιμαντέρ.

1)Τα τραγούδια του Τζο(τα οποία δεν τραγούδησε καν ο ίδιος)

Διαλέξαμε το συγκεκριμένο μιας και αφορά την φανατική του εχθρό Κάρολ Μπάσκιν. Το τραγούδι απλά μιλάει για το πως μια γυναίκα τάισε τον πλούσιο άνδρα της σε τίγρεις και πήρε όλη την ασφάλεια του(Ναι για τη Κάρολ μιλάει).

2) Ο/η Σαφ και η επιστροφή στη δουλειά μετά από τον ακρωτηριασμό

Τι να πει κανείς για τη Σαφ; Ο πιο σκληρός καριόλης της Οκλαχόμα, αν και έχασε το χέρι μετά από επίθεση τίγρης 5 μέρες μετά ήταν πίσω στο πάρκο σαν να πέρασε απλά μια γρίπη. Respect my G.

3) H υποψηφιότητα του Τζο για πρόερδος της Αμερικής και νομάρχης Οκλαχόμα

Θα μου πεις ο Trump είναι καλύτερος; Ή ότι εδώ στην Ελλάδα εκλέγουμε πιο νορμάλ ανθρώπους; Ωστόσο τα 2 εκ. δολάρια που σπατάλησε για να πάρει μέρος στη κούρσα των εκλογών είναι όντως ένα καμμένο γεγονός. Μη ξεχνάτε επίσης ότι ο Τζο μοίραζε και δωρεάν καπότες στους ψηφοφόρους του.

4) Η Κάρολ Μπάσκιν και ο χαμένος άντρας της

Τι να πρωτογράψεις για την Κάρολ; Ίσως θα χρειαζόταν ένα ντοκιμαντέρ για πάρτυ της. Όλοι μείναμε με την απορία και κάποιοι άλλοι είναι σίγουροι πως η Κάρολ τάισε το πρώτο της άντρα σε τίγρεις.

5) Ο κίλερ Άλεν και η μπανιέρα

Ο κίλερ Άλεν γυμνός στη μπανιέρα είναι από τις σκηνές που cringαραν πολύ κόσμο. Σίγουρα ο σκηνοθέτης το διασκέδασε με τη ψυχούλα του.

6) O guru Doc Antle και το χαρέμι του

Άλλη μία παρανοική φιγούρα του ντοκιμαντέρ, ο Ντοκ Αντλ είναι ιδιοκτήτης ενός τεράστιο ζωολογικού κήπου, γεμάτου με όμορφες γυναίκες τις οποίες προσλαμβάνει σε ανησυχητικά νεαρή ηλικία, της εκπαιδεύει στο να δαμάζουν τα άγρια ζώα και έχει σεξουαλικές σχέσεις με όλες.

Αν σε 200 χρόνια ρωτήσουν πως ήταν η Αμερική στις αρχές του αιώνα μας, αυτό το ντοκιμαντέρ θα μπορεί να απαντήσει και να καλύψει την ερώτηση..