Ο Δήμος Δίου – Ολύμπου έφτιαξε και τοποθέτησε ξύλινα σπιτάκια για τα αδέσποτα (pics)

o dhmos diou olympou eftiakse kai topothetise ksilina spitakia gia ta adespota

Ένας από τους δήμους που αξίζει να του πούμε μπράβο είναι αυτός του Δίου Ολυμπίου! Mπορεί οι περισσότεροι δήμοι να είναι εντελώς εχθρικοί με τα αδέσποτα και να μην κάνουν τίποτα απολύτως για αυτά..

o dhmos diou olympou eftiakse kai topothetise ksilina spitakia gia ta adespota

..όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που μας κάνουν να βλέπουμε πιο θετικά τα πράγματα. Ότι υπάρχει κάποια ελπίδα!

Όπως λέει η ανάρτηση στο facebook της Μπέσυ Παπαδοπούλου, ο δήμος του Δίου Ολυμπίου και ο Δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλος κατασκεύασαν και τοποθέτησαν ξύλινα σπιτάκια για να προστατεύονται τα αδέσποτα τώρα το χειμώνα.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος αναφέρει: “Ο Δήμος Δίου Ολύμπου δραστηριοποιείται στο θέμα των αδέσποτων ζώων με σκοπό την προστασία τους.Ως πρώτο βήμα κατασκευάζονται και τοποθετούνται ξύλινα σπιτάκια που θα στεγάσουν τα αδέσποτα ζώα και θα τα προφυλάξουν από τα καιρικά φαινόμενα. Πεποίθησή μας είναι ότι τα ζώα δικαιούνται τη φροντίδα μας και με συλλογική προσπάθεια θα τα καταφέρουμε.”

Τα σπιτάκια, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, είναι υπέροχα και εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ένα μεγάλο μπράβο στο δήμο για αυτή την ενέργεια. Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτή την όμορφη κίνηση τού Δήμου Δίου-Ολύμπου να την ακολουθήσουν όλοι οι Δήμοι..!!

o dhmos diou olympou eftiakse kai topothetise ksilina spitakia gia ta adespota o dhmos diou olympou eftiakse kai topothetise ksilina spitakia gia ta adespota o dhmos diou olympou eftiakse kai topothetise ksilina spitakia gia ta adespota

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Δίου-Ολύμπου “ο Περίτας”..!!!

Ο Δήμος Δίου Ολύμπου δραστηριοποιείται στο θέμα των αδέσποτων ζώων με σκοπό την προστασία τους.Ως πρώτο βήμα…

Posted by Vagelis Geroliolios on Thursday, December 19, 2019

Αυτές τής γιορτές αν θέλετε να κάνετε ένα δώρο ζωής στους αγαπημένους σάς μπορείτε να ανοίξετε απλά την πόρτα σάς.Έτσι…

Posted by Bessy Papadopoulou on Saturday, December 21, 2019

1 Comment

  • Ο/Η Νικ λέει:

    Οπότε λύθηκε το πρόβλημα..!!!. σε κάθε τετραγωνικό μέτρο και από ένα αδέσποτο με το σκυλόσπιτο του!!!! αλλά για ιδιωτικά κυνοκομεία χρηματοδοτούμενα αποκλειστικά από τους φιλόζωους ούτε λόγος!!!!
    ΡΕΜΑΛΙΑ δεν εντρέπεσθε;