Άρης Πορτοσάλτε: Να μην ανησυχούν οι πολίτες, οι εκτελεστές ξέρουν σημάδι

Yποβαθμίζοντας τις μαφιόζικες εκτελέσεις και την εγκληματικότητα που το τελευταίο διάστημα έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ο Άρης Πορτοσάλτε επιχείρησε να «τονώσει» το αίσθημα ασφάλειας και να στηρίξει το «νόμος και τάξη», καθησυχάζοντας τους πολίτες με το επιχείρημα πως δεν θα πρέπει να ανησυχούν γιατί «αυτοί ξέρουν από σημάδι και καθαρίζουν κατευθείαν».

Όπως διαβάζουμε στο tvxs.gr κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην πρωινή εκπομπή του Σκάι για τις εκτελέσεις στη μέση του δρόμου και μέσα σε καφέ, ο Άρης Πορτοσάλτε είπε πως αυτά τα περιστατικά δεν θα πρέπει να δημιουργούν ανασφάλεια καθώς αφορούν τον «πόλεμο ανθρώπων της νύχτας».

Όταν του επισημάνθηκε πως έγινε χτύπημα ακόμη και σε καφετέρια, όπως στην περίπτωση της εκτέλεσης στα Σεπόλια, και θα μπορούσαν να χτυπηθούν πολίτες – «θα μπορούσαμε να πίνουμε καφέ και εγώ και εσύ» του είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αναστασοπούλου – ο Άρης Πορτοσάλτε απάντησε: «Δόξα τω Θεώ δεν χτυπήθηκε κανείς. Αυτοί που έρχονται ξέρουν από σημάδι και καθαρίζουν κατευθείαν».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ