5 λεπτομέρειες που δεν ήξερες για το Breaking Bad

Tα λόγια είναι φτώχεια όταν μιλάει κανείς για το masterpiece του Vince Gilligan

H καλύτερη σειρά των εποχών μπορεί να έχει κατεβάσει ρολά εδώ και αρκετά χρόνια ωστόσο δεν σταματάει να επηρεάζει την σημερινή pop culture. Ήρθε και το δυνατό spin-off του λατρεμένου Saul και το γλυκό έδεσε.

Σκοπός του άρθρου δεν είναι ωστόσο να υμνήσει το ΒΒ, αλλά να παρουσιάσει 5 facts στους πιστούς fans, που ίσως δεν γνωρίζουν..

1)Ο Άντονι Χόπκινς έστειλε γράμμα λατρείας στον Μπράιαν Κράνστον

”Ο ρόλος σου σαν Walter White είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ μου στο χώρο της ηθοποιίας. Αλήθεια δεν έχει υπάρξει καλύτερο καστ από αυτό του breaking bad.”

Groupie λοιπόν ο Άντονι.

2)Ο Κράνστον και ο Άαρον Πολ βάρεσαν τατού το λόγκο της σειράς

Λίγο μετά το τελευταίο γύρισμα της σειράς και αφού είχαν τσούξει αρκετά ποτάκια, οι δύο πρωταγωνιστές αποφάσισαν να πάνε να χτυπήσουν τατουάζ το λόγκο της ταινίας. Μάλιστα, ήθελαν να το κάνουν τόσο άμεσα που έβαλαν έναν άνθρωπο που δούλευε στη παραγωγή και είχε ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το τατού να τους το χτυπήσει . Στη σούρα γίνονται τα καλύτερα.

3)Ο Jonathan Banks aka Mike είχε αρχίσει τη καριέρα του σε π0ρνό ταινίες

Και όμως ο σκληρός Μάικ (μακάρι να σκαγε κάποιο spin off για το early life του) προτού αρχίσει τη καριέρα του στο Χόλιγουντ είχε αρχίσει σαν πορνοστάρ. Ευτυχώς για αυτόν και το κοινό του breaking bad το γύρισε σε κανονική ηθοποιία.

4)Ο Charles Baker έπαιξε στο BB για να κάνει γνωστή τη μουσική του

O τρελός Skinny Pete, το φιλαράκι του Τζέσι, στην πραγματικότητα είναι μουσικός. Μπήκε στο BB κατά τύχη αφού θεώρησε πως ήταν ευκαιρία να hype-άρει τη μουσική του. Τίμιος.

5)Ο Bob Odenkirk ήταν να παίξει το ρόλο του Μάικλ Σκοτ στο The Office

Προτού γίνει ο Σολ της καρδιάς μας, ο Μπομπ παραλίγο να είναι ο πρωταγωνιστής του the office στη θέση του Μάικλ Σκοτ. Τελικά ευτυχώς δεν επιλέχθηκε και έγινε ο παράνομος δικηγόρος που λατρεύουμε. Βtw, περιμένουμε σαν παλαβοί τελευταία σεζόν…