Μερακλήδικο πρώτο ραντεβού: Την πήρε μαζί του σε ληστεία τράπεζας!

meraklhdiko prwto radevous thn phre mazi tou se lhsteia trapezas

Για εσάς που πιστεύετε ότι έχετε ζήσει το χείροτερο πρώτο ραντεβού, διάβαστε την περιπέτεια που πέρασε μια γυναίκα από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το CNN, όλα ξεκίνησαν στο πρώτο τους ραντεβού. Οι δυό τους δεν είχαν ποτέ συναντηθεί από κοντά. Η γυναίκα πήγε να τον πάρει από το σπίτι των γονιών του. Στη συνέχεια οδηγούσε για 30 περίπου λεπτά, ενώ ο τύπος καθόταν χαλαρός πίνοντας κρασί στην θέση του συνοδηγού.

meraklhdiko prwto radevous thn phre mazi tou se lhsteia trapezas
Το υποκατάστημα του Bristol County Savings Bank στο Βόρειο Attleboro, Μασαχουσέτη.

Κάποια στιγμή, όταν έφταναν κοντά σε μια τράπεζα, ο τύπος της ζήτησε να σταματήσει, βγήκε από το αμάξι και την άφησε για λίγο μόνη της. Μετά από κάποια ώρα τον είδε να τρέχει προς το μέρος της, φορώντας γυαλιά ηλίου, καπέλο, κρατώντας ένα όπλο και με 1.000 δολάρια στο χέρι.

“Ξεκίνα, ξεκίνα!!” της είπε. Αυτή “πανικοβλήθηκε”, όπως είπε στην αστυνομία και γι’αυτό έκανε ό,τι της είπε.

Βέβαια, η γυναίκα σταμάτησε αμέσως όταν κατά την διαφυγή τους είδε πίσω τους περιπολικό με σειρήνα αναμμένη.

Η υπόθεση έλαβε μέρος τον Δεκέμβριο του 2016, όμως ο άνδρας κρίθηκε ένοχος την τρέχουσα εβδομάδα για ένοπλη ληστεία και τρεις κατηγορίες για επίθεση και βιαιοπραγία κατά αστυνομικού. Όλα αυτά τα διέπραξε κατά τη διάρκεια του πρώτο του ραντεβού με την ενλόγω γυναίκα. Σύμφωνα με το τοπικό γραφείο του εισαγγελέα, ο τύπος καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση στο σωφρονιστικό κατάστημα της πολιτείας και σε δύο χρόνια σε αναμορφωτήριο της κομητείας.

Η γυναίκα δεν κάθισε στο εδώλιο. Βέβαια, το “χειρότερο ραντεβού που έχει γίνει ποτέ”, ήταν αρκετή τιμωρία γι’ αυτήν!!