Μαραντόνα: ”Θα αποκληρώσω τα παιδιά μου και θα τα δώσω όλα σε δωρεές σε φτωχούς!”

Μαραντόνα: ''Θα αποκληρώσω τα παιδιά μου και θα τα δώσω όλα σε δωρεές σε φτωχούς!''

Δεν είναι λίγες οι φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό σχετικά με την υγεία του Μαραντόνα και λάδι στη φωτιά φέρεται να έριξε η κόρη του Τζιανίνα, η οποία μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάλεσε το κόσμο να προσευχηθεί για το πατέρα της λέγοντας πως βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση..

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της κόρης του Τζιαννίνα (δεξιά) ότι "πεθαίνει στο εσωτερικό του!"
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της κόρης του Τζιαννίνα (δεξιά) ότι “πεθαίνει στο εσωτερικό του!”

Συγκεκριμένα, η 30χρονη Giannina Maradona έγραψε στα social media: “Δεν πεθαίνει επειδή το σώμα του αποφάσισε κάτι τέτοιο, πεθαίνει μέσα του και δεν το συνειδητοποιεί. Δεν πιστεύω στην κανονικότητα των πραγμάτων αλλά όλο αυτό δεν του αξίζει. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για αυτόν, σας ευχαριστώ!”.

Ο Μαραντόνα ακούγοντας την είδηση όπως ήταν φυσικό νευρίασε και απάντησε σε πολύ έντονο ύφος στη κόρη του:

«Δεν ξέρω τι ήθελε ακριβώς να πει και γιατί τα είπε… Θυμάσαι έναν ζωολογικό κήπο όπου μπορούσες να βγάλεις φωτογραφία με το λιοντάρι; Και μπορούσες να μπεις στο κλουβί του για να το πλησιάσεις. Μπορεί να το είχαν ηρεμήσει, όμως δεν το είχαν… τιθασεύσει. Οποιαδήποτε ομοιότητα είναι τυχαία… Όσο μεγαλώνει κανείς, αρχίζει να ενδιαφέρεται για όσα θ’ αφήσει πίσω του κι όχι για το τι κάνει πλέον. Όλα όσα έχω κάνει στη ζωή μου και έχω αποκτήσει, θα τα κάνω δωρεές. Δεν θα αφήσω τίποτα! Είμαι υγιέστατος, σας ευχαριστώ».