Λαμία: Μεθυσμένος πελάτης έκαψε μαγαζί γιατί δεν του έβαζαν άλλο τσίπουρο (pics & vid)

lamia methysmenos pelaths ekapse magazi

Απίστευτο σκηνικό μέρα μεσημέρι στα Γαλανέικα της Λαμίας έζησαν όσοι περνούσαν από την οδό Παπασιοπούλου, αφού είδαν να λαμπαδιάζει ξαφνικά, ο εξωτερικός χώρος τσιπουράδικου.

Το τσιπουράδικο ήταν κλειστό εκείνη τη στιγμή, ενώ η φωτιά ξεκίνησε από την κατεβασμένη τέντα και γρήγορα επεκτάθηκε. Σημειώνεται ότι η φωτιά έφτασε κοντά και στις φιάλες υγραερίου, που υπάρχουν μέσα στις σόμπες στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού, με κίνδυνο να σημειωθεί μεγάλη έκρηξη.

Ευτυχώς στο σημείο έφτασαν άμεσα οι πυροσβέστες οι οποίοι πρόλαβαν τα χειρότερα.

Το σκηνικό μεταξύ του νεαρού και του καταστηματάρχη την προηγούμενη ημέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr την προηγούμενη ημέρα είχε πάει στο τσιπουράδικο ένας νεαρός ο οποίος ήταν κόκκαλο. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αρνήθηκε να του δώσει να πιει κι άλλο, ενώ όταν ο νεαρός πήγε να φύγει, προσπάθησε να ανέβει σε μηχανάκι.

Ο ιδιοκτήτης βλέποντας ότι δεν μπορεί να σταθεί όρθιος και ότι θα κινδύνευε η ζωή του, εάν έφευγε με το μηχανάκι, τον σταμάτησε και τον συμβούλεψε να φύγει με τα πόδια ή να καλέσει ταξί. Ο νεαρός όμως ήταν στο δικό του κόσμο και έτσι αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία, η οποία τον παρέλαβε μέχρι να συνέλθει.

Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν ο νεαρός, ίσως και πάλι υπό την επήρεια αφού έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις Αρχές, θεώρησε σωστό να βάλει φωτιά στο κατάστημα για να του πει “Ευχαριστώ”, που χθες προσπάθησε να τον προστατέψει.

lamia methysmenos pelaths ekapse magazi

lamia methysmenos pelaths ekapse magazi