Κώστας Μαρτάκης: Έστησε ένα τρελό γλέντι για τις κρατούμενες στις Φυλακές Ελαιώνα Θηβών! (vid)

kwstas martakis esthse trelh synavlia gia tis kratoumenes stis fylakes elaiwna thivwn

Μία ξεχωριστή συναυλία έδωσε χθες ο δημοφιλής τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών, με πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι».

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι» είχε βρεθεί για μία ημέρα στις γυναικείες φυλακές. Εκεί, ανάμεσα στις 362 κρατούμενες, κατέγραψε τις συγκλονιστικές μαρτυρίες τους, τις συνθήκες διαβίωσης και τον αγώνα μερικών από αυτών να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μέσα στις φυλακές (υπάρχουν 11 βρέφη έως 3 ετών).

Ένα από τα αιτήματα των γυναικών ήταν η διοργάνωση μιας συναυλίας εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Η εκπομπή, με την πολύτιμη συμβολή του καναλιού, αλλά και της Heaven Music, εκπλήρωσε αυτή την επιθυμία και οργάνωσε μία εκδήλωση όπου ο Κώστας Μαρτάκης βρέθηκε κοντά στις κρατούμενες ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες.

Ξεχώρισε η συγκινητική στιγμή που τραγούδησε έχοντας αγκαλιά ένα από τα παιδάκια που μεγαλώνουν στο σωφρονιστικό ίδρυμα, ενώ δε σταμάτησε να ξεσηκώνει το κοινό του ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες.

Με αυτόν τον τρόπο στάλθηκε ένα μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα τους στην επανένταξη και σε μια δεύτερη ευκαιρία.

Αναμένεται να γίνει το ίδιο και στις υπόλοιπες Φυλακές της χώρας..

Δείτε το βίντεο από την συναυλία: