Κωνσταντίνος Πατέρας: «Γύρισα στη ΝΔ και ζήτησα τη θέση από τον Μητσοτάκη» (vid)

kwnstantinos-pateras-girisa-sth-nd-kai-zitisa-ti-thesi-apo-ton-mitsotaki

Κωνσταντίνος Πατέρας: O πρώην πλέον διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις ερωτήσεις που δέχτηκε για το  θέμα. Στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ, αποκάλυψε πως όταν είχε αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ, στην επαφή που είχε κάνει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιστροφή του στη ΝΔ,  του είχε ζητήσει την θέση αυτή.

«Εγώ θα γύριζα στη ΝΔ, γιατί είχα προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ. Είχα πάρει χιλιάδες σταυρούς και είχα μια δύναμη και είχα ένα στρατό δικό μου στα Τρίκαλα. Με καλέσανε κάτω διότι με ήθελε τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και πραγματοποίησα το ραντεβού. Είπα “θα γυρίσω πίσω κύριε πρόεδρε να σας βοηθήσω αφού θέλετε τη βοήθειά μου, αν έχετε την ευγενή καλοσύνη όταν γίνετε πρωθυπουργός και μπορείτε και θέλετε, δώστε μου μια από αυτές τις θέσεις”.

Τον παρακάλεσα αν μπορέσω με τα προσόντα που έχω να πάρω τη θέση αυτή. Αν ήταν άλλοι άνθρωποι που έχουν περισσότερα προσόντα από εμένα και φυσικά θα το χειροκροτούσα».

Μάλιστα ο κ. Πατέρας, έκανε λόγο για ηλικιακό ρατσισμό στη ΝΔ «από τις τελευταίες εκλογές και μετά» και για πεπειραμένα παλιά στελέχη με παιδεία και μόρφωση που τέθηκαν εκτός.

Επιστροφή λοιπόν στην κανονικότητα.