ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις εκτάσεων σε Natura, μόλις ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το περιβάλλον

Σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών, τη μέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου δημοσιεύτηκε η αγγελία για έκταση- μαμούθ 11 χιλιάδων στρεμμάτων αντί του ποσού των 11 εκατ. ευρώ σε περιοχή Natura στα Τρίκαλα Κορινθίας και ειδικότερα στην καρδιά της Ζήρειας, στην κοιλάδα Φλαμπουρίτσας.

Η αγγελία αναφέρει επί λέξει:

«Πωλείται διαμπερές και φωτεινό αγροτεμάχιο, 11,000 στρέμματα στην περιοχή Τρίκαλα Κορινθίας. Μέσα έχει και μια αρχαιολογική στήλη. 6500 στρέμματα άρτιο και οικοδομήσιμο. 4500 ιδιωτικό δάσος, μεγαλά κομμάτια καθάρα για δόμηση Τιμή πώλησης: 11.000.000€. Διαθέσιμο από 06/05/2020, τιμή 11.000.000€».

ksekinhsan oi pwlhseis ektasewn se natura molis phifistiketo nomosxedio gia to perivallon 1

«Δώρο» η αρχαιολογική στήλη

Εντύπωση προκαλεί ότι ο πωλητής δίνει «δώρο» μια «αρχαιολογική στήλη» στον υποψήφιο επενδυτή, όπως συμβαίνει με τις προσφορές των telemarketing.

ksekinhsan oi pwlhseis ektasewn se natura molis phifistiketo nomosxedio gia to perivallon 1
Η κοιλάδα της Φλαμπουρίτσας με τον πυρήνα της προς πώληση περιοχής. Αριστερά οι πλαγιές της Μικρής Ζήρειας.

Σύμφωνα με την αναλυτική περιγραφή τα 89 στρέμματα είναι «καθαρά» και τα υπόλοιπα είναι δασικά άρα, σύμφωνα με τον πωλητή, «μπορεί να βγει άδεια για υλοτόμηση, Ιδιωτικό Πάρκο, Εναλλακτικό Τουρισμό, ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά. Επίσης μπορεί να γίνει και χιονοδρομικό. Η κυριότητα του κτήματος έχει βγει με αμετάκλητη απόφαση από τον Άρειο Πάγο. Δυνατότητα ενοικίασης πχ για 50 ή 100 χρόνια» καταλήγει.

ksekinhsan oi pwlhseis ektasewn se natura molis phifistiketo nomosxedio gia to perivallon

Με πληροφορίες από το tvxs.gr