Καλαμάτα: Είχε μοντάρει αυτόματο πότισμα στη χασισοφυτεία του (pics)

Mαύρη Κυριακή ξημέρωσε χτες για ένα 57χρονο από την Καλαμάτα ο οποίος είδε τη φυτεία του, που με τόσο μεράκι είχε στήσει, να ξηλώνεται από τις αστυνομικές αρχές.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σε δύσβατη δασική περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, κατά την οποία εντοπίστηκαν συνολικά δύο ανισόπεδοι, ειδικά διαμορφωμένοι και κατάλληλα εκχερσωμένοι χώροι, στους οποίους καλλιεργούνταν συνολικά 185 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 60 εκατοστών, οι οποίοι τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση.

Χθες το πρωί, στους χώρους της φυτείας ο 57χρονος πήγε στον χώρο της φυτείας και άρχισε τις… καλλιεργητικές εργασίες οπότε συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. Κατά την ακινητοποίησή του κρατούσε στα χέρια του πλαστικό τελάρο εντός του οποίου υπήρχαν γλάστρες με 17 φυτά κάνναβης, ύψους έως 60 εκατοστών περίπου, τα οποία σκόπευε να τα μεταφυτέψει.

Αυτό που ωστόσο προκάλεσε αίσθηση ήταν το αυτόματο πότισμα που είχε στήσει ο μερακλής 57χρονος για να μη λείψει το νεράκι από τα φυτά του..

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

ΠΗΓΗ