Φθιώτιδα: Ο σκύλος του του έσωσε τη ζωή (pic)

Φύλακα-άγγελο είχε κάτοικος της Φθιώτιδας το απόγευμα της Τρίτης και πιο συγκεκριμένα τον σκύλο του ο οποίος τον ειδοποίησε έγκαιρα και γλίτωσε τη ζωή του αφεντικού του τη τελευταία στιγμή.

Όπως αλιεύσαμε από το STAR Κεντρική Ελλάδας το αφεντικό του σκύλου είχε πάει για τον καθημερινό του περίπατο κοντά στον καταρράκτη της Υπάτης. Κάποια στιγμή ο σκύλος του άρχισε να γαβγίζει και να τον ”δαγκώνει”..Λίγο αργότερα τα βράχια άρχισαν να πέφτουν βροχή στο δρόμο.. Ευτυχώς ο άνθρωπος άκουσε το σκύλο του και δεν προχώρησε τη κατάλληλη στιγμή..

Διαβάστε την ανάρτηση του ανθρώπου στο facebook:

Πριν από λίγο περνούσα από τον καταρράχτη που είναι η καθημερινή μου διαδρομή……. βόλτα με τον σκύλο μου και ξαφνικά άρχισε να με δαγκώνει και να γαβγίζει….και βλέπω αυτά τα μικρά βράχια να έρχονται κατά πάνω μου… Το έχω αναφέρει αρκετές φορές ότι περνάει κόσμος… παρέες και παιδιά κάθονται εκεί χειμώνα καλοκαίρι…. αλλά δεν μας ενδιαφέρει καθόλου η ασφάλεια του κόσμου……το παίζουμε επαναστάτες σε θέματα καθημερινής ασφαλείας για τον κόσμο…. ευχαριστώ τον σκύλο μου που με έσωσε……και λυπάμαι για τν αδιαφορία….