Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η Ρενάτα, η πάνθηρας του Πανιωνίου

«Κάποια στιγμή θα είναι μόνο ένα ζώδιο. Ρενάτα είσαι δύναμη. Οι φίλοι σου στον ΟΦΗ». Aυτό ήταν το πανό των Κρητικών για την οπαδό της ομάδας της Νέας Σμύρνης.. Οι πάνθηρες δεν άργησαν να απαντήσου.. «Για μας, όποιο και να είναι το τελικό αποτέλεσμα, μεγαλύτερη σημασία έχει αυτή η κίνηση των οπαδών του ΟΦΗ. Μέχρι οι οπαδοί να είναι αντίπαλοι και όχι εχθροί, εμείς θα αγωνιζόμαστε προς μια πιο προοδευτική οπαδική σκηνή».

«Η κάθε Ρενάτα να είναι καλά κι ας παίζουμε στα τοπικά» ανέβασαν οι Πάνθηρες στη Ν. Σμύρνη ενώ στο Βικελίδης οι φίλαθλοι του Άρη της ευχήθηκαν «Ρενάτα είμαστε μαζί σου στη μάχη για τον καρκίνο».

Η Ρενάτα , η πιστή φίλη του Πανιωνίου έφυγε σήμερα (12/1) από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη όχι μονάχα στη Νέα Σμύρνη, αλλά σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Όλους εκείνους που έμαθαν για τον αγώνα που έδινε, αλλά και τη δύναμη ψυχής που επέδειξε. Ήταν τέτοια μαχήτρια που φρόντιζε να… βγάζει τη γλώσσα της στην επάρατη νόσο: «Αν έχεις καλή ψυχολογία, αυτός είναι ο εχθρός του καρκίνου. Εγώ το περνάω σαν να περνάω γρίπη. Έτσι το έχω στο μυαλό μου. Έτσι σκοπεύω να τον νικήσω και θα τον νικήσω».  

Θα λείψει από τα γήπεδα η ευγενική σου φιγούρα και η αξιοπρέπεια σου.. Καλό ταξίδι Ρενάτα..