Εταιρεία δίνει έως 32.000 ευρώ τον χρόνο για να καπνίζεις χόρτο στο σπίτι σου!

etaireia dinei ews 32000 evro ton xrono gia na kapnizeis xorto spiti sou

Είναι τ’ όνειρό σου να γίνεις επαγγελματίας χασικλής; Αυτή η μοναδική ευκαιρεία θα στείλει την καριέρα σου στο κάπνισμα χόρτου στον ουρανό!

Το online περιοδικό American Marijuana με έδρα τη Νέα Υόρκη, αναζητά έναν αξιόπιστο γνώστη της κάνναβης για να δοκιμάσει τα πιο καινούργια προϊόντα στην αγορά μαριχουάνας, συμπεριλαμβανομένων νέων ποικιλιών, προϊόντα ατμίσματος και συμπληρώματα με CBD.

Πλέον, περισσότερα από 20 πολιτείες έχουν νομιμοποιήσει την ψυχαγωγική ή/και την ιατρική μαριχουάνα, με αποτέλεσμα η παρουσία των εταιρειών στο Internet, με eshop και σωστό promo των προϊόντων τους να είναι πιο κρίσιμη από ποτέ.

“Αυτή η δουλειά είναι 100% πραγματική και είναι μια σημαντική δουλειά που περιλαμβάνει κάτι περισσότερο από το να πληρώνεσαι και να καπνίζεις χόρτο”, αναφέρει ο ιστότοπος της αμερικανικής μαριχουάνας.

Οι επαγγελματίες καπνιστές αναμένεται να γράφουν “ειλικρινείς κριτικές και απόψεις” και να δημιουργούν βίντεο “unboxing and explainer” για τα διάφορα εξαρτήματα που θα λαμβάνουν.

Ο μισθός ξεκινάει από 36.000 δολάρια (~32.000 ευρώ), καθώς και όλα (δωρεάν) τα προϊόντα κάνναβης που επιθυμεί η καρδιά σας. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και κάτοικοι της Αμερικής ή του Καναδά όπου το χόρτο είναι νόμιμο. Οι αιτήσεις πρέπει να περιλαμβάνουν το βιογραφικό σας, τους λογαριασμούς των κοινωνικών σας μέσων, ένα βιογραφικό σας βίντεο 60 δευτερολέπτων και ένα κουίζ που σας ζητά ν’ αναφέρεται τουλάχιστον έξι λέξεις σε αργκό για το χόρτο.

Μάλιστα, το περιοδικό γράφει: “Μπορεί να μην είναι για όλους, αλλά στοιχηματίζουμε ότι ενδιαφέρεστε γι’ αυτό το είδος εργασίας. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι, ποιος δεν θέλει να πληρώνεται κάνοντας αυτό που αγαπάει;”

Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις, θα επιλεγεί μόνο ένας/μια υποψήφιος/α, που θα λάβει μέχρι 36.000 δολάρια (~32.000 ευρώ) ετησίως, με βάση την «εμπειρία και τις δυνατότητές του».

Ο τυχερός/ή θα επιλεγεί στις 4 Δεκεμβρίου.

2 Comments