Έφυγε από τη ζωή ο Πάνος Χατζηκουτσέλης

efyge apo th zwh o panos xatzikoutselis

Η «Λατρεία» – Πάνος Χατζηκουτσέλης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Άγγελος Πυριόχος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές, ο Άγγελος Πυριόχος έγραψε:

«Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσέλης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου. Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο μέρες τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και γω στο νησί. Δεν είναι ζωή πια αυτή».

Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσελης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου. Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο…

Posted by Agelos Pyriohos A on Friday, March 20, 2020

Γεννημένος στις 5 Δεκεμβρίου 1945 ο Πάνος Χατζηκουτσέλης συμμετείχε σε δεκάδες θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Οι παλαιότεροι σίγουρα τον θυμούνται από τις σειρές «Αναδυόμενη» (δίπλα στη Νόρα Βαλσάμη), «Λωξάντρα», «Ακροβάτες», «Μαντάμ Σουσού» κ.ά.

Οι νεότεροι ωστόσο τον γνώρισαν και τον αγάπησαν περισσότερο μέσα από το ρόλο της «Λατρείας (Ιάσονα Παπαπέτρου»), τον κολλητό φίλο του Ζάχου Δόγκανου στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Εκείνες κι Εγώ».

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, ο ηθοποιός αποχαιρετούσε μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook τον Κώστα Βουτσά με τον οποίο είχαν συνεργαστεί:

«Καλοκαίρι 1986. Θέατρο ΠΑΡΚ. Επιθεώρηση: ‘ΑΝΤΡΕΑ ΖΑΠΑΤΑ’ Εγώ – ως Μελίνα και ο Κώστας – Λυσιστράτη… Μία από τις πολλές φορές που συνεργάστηκα μ’ αυτό το υπέροχο πλάσμα… Καλό σου ταξίδι Κώστα μου…», έγραφε τότε δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

…Καλοκαίρι 1986. Θέατρο ΠΑΡΚ. Επιθεώρηση: 'ΑΝΤΡΕΑ ΖΑΠΑΤΑ' Εγώ – ως Μελίνα και ο Κώστας – Λυσιστράτη… Μία από τις πολλές φορές που συνεργάστηκα μ' αυτό το υπέροχο πλάσμα… Καλό σου ταξίδι Κώστα μου…

Posted by Παναγιώτης Αθανάσιος Χατζηκουτσέλης on Wednesday, February 26, 2020