Δουλειά για αντικοινωνικούς: Aπομονωμένο νησί στην Ιρλανδία ζητάει 2 εργαζομένους (pics)

Kουράστηκες με τους τρελούς ρυθμούς της πόλης; Θέλεις να φύγεις άμεσα από την Ελλάδα και να ρίξεις μαύρη πέτρα; Θέλεις καλά λεφτά και ποιοτική βουκολική ζωή στην Ιρλανδία; Τότε απλά πρέπει να στείλεις αίτηση στο Great Blasket Island και να στείλεις το βιογραφικό σου. Μάλιστα ζητούνται δύο εργαζόμενοι οπότε μπορείς να ψήσεις τον κολλητό ή το ταίρι σου.

Το μικρό αυτό νησάκι βρίσκεται έξω από την ακτή του Ατλαντικού της Ιρλανδίας και ζητάει φροντιστές και διαχειριστές για τα καταλύματά του και το μικρό καφενείο που διαθέτει. Η σεζόν ξεκινάει 1η Απριλίου και τελειώνει 1η Οκτωβρίου, και επίσης η διαμονή και τα φαγητά είναι εντελώς δωρεάν και όχι σαν τους τσαμπατζήδες κουτοπονηρέους Έλληνες εργοδότες στα ελληνικά νησιά που πίνουν το αίμα των υπαλλήλων.

Αν πάρεις λοιπόν την απόφαση να στείλεις αιτησούλα, θα χρειαστεί να ζήσεις χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, wifi και με ελάχιστο ζεστό νερό για 7 μήνες… Οκ, το ρεύμα που παράγεται από μια μικρή ανεμογεννήτρια φτάνει για να φορτίσει ένα τηλέφωνο, οπότε τουλάχιστον θα έχεις επικοινωνία με τον έξω κόσμο. 

Τέλεια δηλαδή, που στέλνουμε αίτηση;