Αυτό είναι το μήνυμα που άφησε ο Ρουβίκωνας στον Γιώργο Λιάγκα (Pic)

ayto-einai-to-mhnyma-pou-afhse-o-rouvikwnas-ston-giwrgo-liagka

Επίθεση στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών μετά το σάλο που προκλήθηκε από τα σχόλια του παρουσιαστή και του πάνελ της μεσημεριανής εκπομπής του στον ΣΚΑΪ για τη φοιτήτρια του ΑΠΘ.

Την ευθύνη ανάλαβε ο «Ρουβίκωνας», όπως αναφέρει και το κείμενο που ανήρτησαν στο Indymedia.

Δείτε τη φωτογραφία:

mhnyma rouvikwna ston liagka

Στην ανακοίνωσή του ο Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα αναφέρει για την ενέργεια: «Γιατί στην απόλυτη infotainment εκπομπή, μέσα σ’ ένα δίωρο χωρούν όλα!. Όλως παραδόξως θα συμφωνήσουμε και σε κάτι με την ιδιωτική τηλεόραση, εν προκειμένω με το μεσημεριανάδικο του Λιάγκα στον ΣΚΑΙ. Ότι όλα τα τηλεσκουπίδια μπορούν να χωρέσουν στην ατζέντα-κάδο, αφού άλλωστε δεν τους ξεφεύγει τίποτα».

Σε άλλο σημείο τονίζουν: «Από όπου και να πιάσεις τα τηλεσκουπίδια, λερώνεσαι, όπως συμβαίνει, άλλωστε, πάντοτε με κάθε είδους σκουπίδια. Ο Λιάγκας και ο κάθε Λιάγκας, η Γκαγκάκη και η κάθε Γκαγκάκη, ο ΣΚΑΙ και ο κάθε ΣΚΑΙ, όχι μόνο δεν θα μιλήσουν ποτέ σε πραγματική βάση για την αγωνία των γυναικών να γυρίσουν σώες και ασφαλείς στο σπίτι τους περπατώντας μονάχες τους στον δρόμο, δεν θα μιλήσουν ποτέ για την πατριαρχική βία, τις σεξιστικές διακρίσεις, την παρενόχληση, τους βιασμούς, τις γυναικοκτονίες, αλλά θα εργαλειοποιήσουν όλα αυτά για να αυξήσουν τα βρώμικα κέρδη τους. Δεν περιμένουμε ποτέ αυτά τα θέματα να βρεθούν στην ατζέντα-κάδο τους».