Ακτιβιστής στην Αγγλία μοιράζει δωρεάν χόρτο, χαρτί υγείας και αντισηπτικό εν μέσω καραντίνας (vid)

Ένας μασκοφορεμένος ακτιβιστής που γυρνάει με το βανάκι του και μοιράζει χόρτο, χαρτί υγείας και αντισηπτικό εν μέσω καραντίνας, είναι το hot θέμα των βρετανικών tabloids αυτή την εβδομάδα. Φυσικά δεν μοιράζει σε όλους χόρτο αλλά σε αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν εν μέσω lockdown αλλά η τσέπη τους δεν επιτρέπει να αγοράσουν.

Σύμφωνα με το VICE στο οποίο ο νεαρός ακτιβιστής έδωσε συνέντευξη δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει το βανάκι του και γυρνάει τους δρόμους για καλό σκοπό. Το ίδιο είχε κάνει και τα Χριστούγεννα μοιράζοντας φαγητό σε άστεγους ανθρώπους αλλά και δίνοντας τους αρκετά λεφτά για τις μέρες που οι γιορτές θα είχαν φύγει.

Ο ίδιος αν και έχει μπει στο μάτι της αστυνομίας μιας και δήλωσε πως το χόρτο είναι δικής του παραγωγής θεωρεί πως δεν κάνει κακό σε κανέναν μιας και δεν το εμπορεύεται αλλά το χαρίζει σε ανθρώπους που το χρειάζονται..

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του

Giving Out Free Weed and Toilet Paper for 420

“We’re stuck inside, we’re on lockdown, so why not have a little smoke?” We hit up the coronavirus hero and activist OUTLAW – who is giving out free weed, toilet paper and sanitiser to vulnerable people during the lockdown.He's even been posting it out for 420.

Posted by VICE on Monday, April 20, 2020