8 φράσεις του Kobe που μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για κάθε πιτσιρικά

Ολόκληρος ο πλανήτης θρηνεί από προχτές το βράδυ για το σύμβολο του NBA, Κοbe Bryant και της μικρής του κόρης, οι οποίοι μαζί με άλλα 6 άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο ύστερα από πτώση ελικοπτέρου. Είναι αδύνατο να πει κανείς πως ο Κόμπι δεν επηρέασε την γενιά μας.. Ποιος άλλωστε θα ξεχάσει το κλασσικό πλέον πέταγμα σκουπιδιού στο κάδο, όπου συνοδευόταν από τις ιαχές ”ΚΟΜΠΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ!”.. Ή τις ξάγρυπνες βραδιές που στηνόσουν για να τον δεις να αγωνίζεται ενώ το πρωί είχες ξύπνημα για το σχολείο..

Πολλοί πιτσιρικάδες σίγουρα δεν τον πρόλαβαν, μιας και εδώ και μια τετραετία είχε αποσυρθεί για τα παρκέ.. Ωστόσο σε αυτό το άρθρο δεν θα τιμήσουμε τις αγωνιστικές στιγμές του, αλλά 8 inspirational quotes που αποτελούν εξίσου legacy του αδικοχαμένου μπασκετμπολίστα και ίσως μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για πιτσιρικάδες που θέλουν να του μοιάσουν..

Ας αρχίσουμε

1) «Εάν φοβάσαι ότι θ’ αποτύχεις, τότε πιθανότητα θ’ αποτύχεις!»

2) «Οτιδήποτε αρνητικό, οποιαδήποτε πρόκληση, όλα αυτά είναι μια ευκαιρία για μένα να σηκωθώ»

3) «Μάθε ν’ αγαπάς το μίσος. Αγκαλιάσε το. Απόλαυσέ το. Το κέρδισες. Είναι ένα καλό πρόβλημα να έχεις haters. Κανείς δε μισεί τους καλούς. Μισούν τους σπουδαίους…»

4) «Εάν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, τότε κανείς δε θα το κάνει για σένα»

5) «Εάν κρατάω κακίες; Καθόλου. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μένω σ’ αυτά. Δεν κρατάω τίποτα μέσα μου»

6) «Όπως και να ‘χει αρνούμαι ν’ αλλάξω. Ένα λιοντάρι πρέπει να φάει. Τρέξε μαζί μου ή τρέξε μακριά από μένα»

7) «Το πιο σημαντικό είναι να προσπαθείς να εμπνεύσεις τους ανθρώπους ώστε να γίνουν σπουδαίοι σε ό,τι θέλουν να κάνουν»

8) «Η στιγμή που τα παρατάς, είναι η στιγμή που αφήνεις κάποιον άλλον να νικήσει»