19χρονος συνελήφθη επειδή έβαλε κρυφά LSD στα νερά των συναδέλφων του, για να τους διώξει την αρνητική ενέργεια

Ένας 19χρονος από το Μιζούρι των ΗΠΑ δεν άντεχε να βλέπει τους συναδέλφους του να είναι μέσα στα νεύρα και την αρνητική ενέργεια και είπε να βάλει το χεράκι του για να τους φτιάξει λίγο τη διάθεση.

Στις 18 Μαρτίου ο 19χρονος Arnold είπε να βάλει μπρος το σχέδιο του στην επιχείρηση που δούλευε στην Enterprise Rent-A-Car, τοποθετώντας κρυφά στα μπουκαλάκια με νερό των συναδέλφων του ποσότητες LSD. Η μάνατζερ της δουλειάς το μεσημέρι τηλεφώνησε στα επείγοντα περιστατικά λέγοντας πως 2 εργαζόμενοι θα έπρεπε να μεταφερθούν άμεσα σε νοσοκομείο.

Το κουβάρι ξετυλίχτηκε όταν η μάνατζερ παρατήρησε τον 19χρονο να φέρεται εντελώς περίεργα ενώ θυμήθηκε πως το πρωί τον είχε δει να πειράζει τα νερά των άλλων εργαζομένων. Ευτυχώς για εκείνη είχε φέρει το δικό της νερό από το σπίτι και γλίτωσε από το τριπάρισμα. Όσον αφορά τους 2 εργαζομένους λίγο μετά την μεταφορά τους στο νοσοκομείο επανήλθαν πίσω στον πραγματικό κόσμο.

Όσον αφορά τον 19χρονο Arnold δήλωσε πως δεν το έκανε με κακή πρόθεση και το μόνο που ήθελε ήταν να φτιάξει τα vibes των συναδέλφων του. Η αστυνομία ωστόσο δεν μπόρεσε να τον συγχωρήσει έτσι απλά και αφού συνελήφθη τον χρέωσαν με κατηγορίες.