Μερακλής ξόδεψε 4.000$ για να φτιάξει ένα τεράστιο άγαλμα κωλοδάχτυλου που θα το βλέπει όλη η πόλη

Θα έδινες ποτέ 4.000 δολάρια για να φτιάξεις ένα τεράστιο κωλοδάχτυλο για να εκδικηθείς του συνδημότες σου; Και όμως ο Ted Pelkey από το Westford, Vermont το έκανε.

Όχι, ο Τεντ δεν είναι ούτε φιλότεχνος, ούτε καλλιτέχνης. Το κωλοδάχτυλο φτιάχτηκε απλά γιατί όπως υποστηρίζει ο ίδιος αυτό αξίζει στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι τα τελευταία 10 χρόνια δεν επιτρέπουν στον ίδιο να ανοίξει την επιχείρηση πάρκινγκ που τόσα χρόνια ονειρευόταν. Ειδικότερα, οι αρχές της πόλης ήταν αυτές που έθεταν τέρμα στα επιχειρηματικά του όνειρα μιας και συνεχώς ανακάλυπταν μικρές δικλείδες του νόμου ώστε να μη στηθεί το πάρκινγκ. Όπως μάλιστα λέει ο ίδιος ο Πέλκι ελπίζει πως με το άγαλμα θα αντιδράσουν και άλλοι επιχειρηματίες της περιοχής που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Το άγαλμα που κόστισε 4.000 δολάρια ζυγίζει 315 κιλά ενώ έχει ανυψωθεί σε ύψος 20 μέτρων γιατί σύμφωνα με τον Τεντ έτσι θα πάρουν όλοι το μήνυμα του. Επίσης το βράδυ διαθέτει πολύ καλό φωτισμό καθώς ο ιδιοκτήτης ήθελε να είναι εμφανές μέρα-νύχτα, ενώ οι αρχές λόγω της ελεύθερης έκφρασης ιδεών δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για το άγαλμα μιας και δεν χρησιμοποιείται για εμπορικούς σκοπούς.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και σίγουρα ο Τεντ το ευχαριστήθηκε με τη καρδιά του..